Side 1 af 1

dørkontakt til alarm

: fre 23. jul 2010 22:43
af michael a
jeg ha taget min gamle alarm ud og er ved at montere en anden men der er kun en ledning til dørkontakt så er der nogen der ved om der er en ledning der dækker alle 3 døre hvis ja hvor henne og hvad farve den ha



michael a

Re: dørkontakt til alarm

: søn 25. jul 2010 14:20
af diskoboy
Det er der ikke.

Der er 2 ledninger du skal bruge:

Bagklap - Brun/hvid. Løber i føresiden. Stikket sider bag beklædningen og løber op til instrumentbordet pin 16.

Fordøre - Pin 9 i hhv. venstre og høre dør (brun / gul i selve dørene). Den bliver til brun/hvid inde i kabinen. Går til instrumentbordet pin 21. Det er den samme som løber hele vejen i passagerside op til kabinelyset hvor stikket sidder ca. ud for bagsæderne bagbeklædningen.

Re: dørkontakt til alarm

: søn 25. jul 2010 15:41
af Clayton
Sejt, nu vi er i gang med Mr.Diagram :D Hvor sidder så den diode som gør at hydraulikpumpen ikke starter når højre dør åbnes??? :idea:

Re: dørkontakt til alarm

: man 26. jul 2010 14:06
af diskoboy
Clayton skrev:Sejt, nu vi er i gang med Mr.Diagram :D Hvor sidder så den diode som gør at hydraulikpumpen ikke starter når højre dør åbnes??? :idea:
Var der nogen der nævnte at du måske har en defekt dørkontakt? (den sidder i døren)

Fra dørkontakten i føresiden går den direkte til "Styreenhed til elektronisk, manuel gearkasse". Man burde kunne få passagerdøren til at starte hydraulikpumpen ved at fjerne den spærrediode der sidder "i nærheden af stikholder, A- stolpe til venstre, viklet i ledningsbundt"

Re: dørkontakt til alarm

: tirs 27. jul 2010 11:59
af michael a
mange tak for hjælpen