Side 1 af 1

Nyt værksted omkring Aalborg?

: man 18. nov 2013 11:18
af klaphatten
Har desværre erfaret at Per Staunsgaard Aalborg Gearteknik har trukket stikket og lukket butikken - nogen der ved hvorfor og om han eventuelt åbner igen?

Hvis ikke, er der så nogen der kan anbefale kompetent Lupo værksted omkring Aalborg? Eller kan det bedst svare sig at drøne en tur til Mercani Biler i Randers?

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: man 18. nov 2013 12:53
af SVK
Kør ud til Kristian der har http://www.kjautoteknik.dk/
Han laver også mange Lupoer. Samt generelt biler fra VAG-koncernen.

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: tirs 19. nov 2013 16:17
af klaphatten
Var helt tilfældigvis ude ved Christian for et par måneder siden for at få lavet service, og det var også fint nok. Men tænkte bare om der var nogen der var endnu bedre og endnu mere Lupo eksperter?

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: tirs 19. nov 2013 20:13
af SVK
Ikke mig bekendt. Jeg kender umiddelbart kun til Kristian. Har ikke selv fået lavet noget hos ham endnu, men kender til flere Lupo og andre VAG bilejere, som har tilkendegivet de har været tilfredse.

På VAGcars er der også nævnt AM auto: http://www.am-auto.dk/
Dem har jeg dog personligt ingen erfaring med.

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: fre 22. aug 2014 17:17
af sussi
Jeg har snakket med Jesper (JP Auto) i dag, han fortalte at Kristian tidligere var ansat hos Vegger Auto, man startede sit eget værksted på næsten samme tid som Jesper startede i Havdrup.
Så Kristian har også godt tjek på 3L bilerne.
M.v.h. Sussi

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: fre 29. aug 2014 20:42
af Daaaarn
Malle auto ved Løgstør har også stor erfaring indenfor VAG og dermed også 3L. Han er en dygtig mekaniker med masser af udstyr i værkstedet! Ydelsesrullefelt, 5-gastester, osv osv. Tilmed uddannet autotekniker og dieseltekniker.. :)
Prøv at hør ham....

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: tors 30. okt 2014 09:16
af KAE
Per Stausgård har vist ingen planer om at reparere Lupo'er igen. :cry: Min Lupo bliver nu efterset af Kaj Juel i Dronninglund, www.kajjuel.dk . Et seriøst værksted med behagelige mennesker og som også ved en del om Lupo 3L. Har fået efterset "fars dyt" der flere gange og er yderst tilfreds. :)

Re: Nyt værksted omkring Aalborg?

: lør 6. mar 2021 16:36
af kappel
Overvejer at købe en Audi 3l. Er der nogen i det her forum, der ved om der er et værksted, der er vant til Lupo/ 3l i nærheden af Aalborg, Jeg har tidligere haft en Lupo, og jeg var ikke imponeret over det autoriserede værksted i Aalborg.