er der mon håb for vores lupo??

Alt vedrørende teknikken på 3L
Besvar
los lupos
Indlæg: 3
Tilmeldt: ons 25. aug 2010 16:31
Geografisk sted: nordjylland

er der mon håb for vores lupo??

Indlæg af los lupos »

Det startede for 4 uger siden hvor vi holdte stille og vi ikke kunne starte lupoen. vi fandt så ud af at den havde "sat sig fast i gear" og vippede med en skruetrækker lidt på den arm der sidder på gangstelleren. men så ville den ikke gå i gear. vi skubbede på armen igen og den kom i gear og vi kunne kører. der gik et par dage og vi holdte i N og da vi satte den i E ville den ik gå gear den hoppede og det rykkede i bilen og den sorte markering omkring 1 gear instrumentbrættet blinkede. samtiddig med alt det her skete var der meget friløb i den, når man startede bilen og satte den i E eller R kørte den bare afsted og man var nød til at holde foden på bremsen for at kører ligeså stille. den pumpe der starter når man åbner døren var også begyndt at kører selvom bilen ikke stod til tænding og døren var lukket. vi sendte den så ud til aalborg gearteknik og falck har måtte fragte den der ud ydereliger 2 gange, for når vi har hentet den har vi ku kører omkring 20-50 km også med nedgearinger ned i 3-2-1 gear. og lige pludselig så vil den bare ikke geare ned. den hopper helt tosset og rykker i bilen fra 3-2-1 gear som om den ikke kan finde ud af det og man bliver nød til at slukke bilen. aalborg gearteknik har prøvet næsten alt. tjekket gangsteller, koblingscylinder og kobling. og de er kommet frem til at det kunne være ledningsnettet det er galt med og anbefaler os at kører den over til bosch elekro service. vi har tidligere haft en fiat marea 2.0 ude ved dem der havde taget 2 stempler og det kostede 21.000 at få den lavet, og de glemte lige at oplyse prisen inden de lavede bilen derfor har vi dårlig erfaringer med dem. nogle der måske har oplevet samme problem med deres bil eller kender en anden erfaren mekanikker som kan lave bilen?? vi ærger os over at aalborg gear teknik ikke kan hjælpe os mere da vi er rigtig glade for at bruge dem som værksted- de yder kanon service.

det er en lupo fra 99 kørt 234.000
Brugeravatar
sussi
Indlæg: 6146
Tilmeldt: man 14. jun 2010 19:29
Geografisk region: Sydsjælland
Geografisk sted: Holeby

Re: er der mon håb for vores lupo??

Indlæg af sussi »

Hvis Per ikke kan, så er der kun Jesper tilbage, men han bor desværre på Sjælland.
Disse to er nok de bedste 3L mekanikere i DK.
http://www.3liter.dk/
viewtopic.php?f=22&t=28
C3 fell+ m.vejstribealarm-læsning af hastighedsskilte-fartpilot-centrallås-halogen baglygter-højdejusterb sæde m. varme-fuldautomatisk lys og viskere-split bagsæde-el-justerbare sidespejle m varme-LED kørelys-7” touch screen Mirror Link-Carplay Radio Connect Bluetooth USB-ratbetjening--automatisk klimaanlæg-el-sideruder for/bag-tågeforlygter o.m.a.
Brugeravatar
yaknudsen
Indlæg: 307
Tilmeldt: lør 12. jun 2010 20:40
Geografisk sted: Køge

Re: er der mon håb for vores lupo??

Indlæg af yaknudsen »

Enig med Sussi. Hvis Per fra Gearteknik virkelig har kastet håndklædet i ringen, så er JP Auto nok det bedste bud. Ring til Jesper og få en snak med ham. Selv om det kan koste noget at få fragtet bilen til Sjælland, så kan det aligevel meget nemt gå hen og blive både den billigste og den bedste løsning.
Før: VW Lupo 3L 1.2 TDI 2001. Nu: VW Polo 1.2 TDI-CR 6R1-27N BM 2010. Til sjov: Honda NC750XAD 2015.
los lupos
Indlæg: 3
Tilmeldt: ons 25. aug 2010 16:31
Geografisk sted: nordjylland

Re: er der mon håb for vores lupo??

Indlæg af los lupos »

nu er den kørt ud til bosch, så må vi se hvad de kan gøre. ellers må vi ha den over til jew :) tak for hjælpen:)
los lupos
Indlæg: 3
Tilmeldt: ons 25. aug 2010 16:31
Geografisk sted: nordjylland

Re: er der mon håb for vores lupo??

Indlæg af los lupos »

det er ny gangsteller der ska på lupoen og Bosch er kommet med en pris: 21.000, det er satme mange penge og det kunne de godt selv hører, men eftersom en ny gangsteller koster 14.000 er det prisen. vi har snakket med Aalborg gearteknik og han vil se om han kunne skaffe en brugt gangsteller, som han mener de kan, og så ville han kunne skifte den til langt under det tilbud vi fik fra Bosch... puhaaa det redede vores dag :)
Besvar