Side 1 af 1

Chip samme effekt i ECO /Normal ?

: man 23. okt 2017 20:24
af Hangaard
Hej Alle,
Er det normalt at man optimer både i ECO og i normal, har tidliger haft en A2 som blev chippet i Normal hvor ECO ikke blev rørt.
Min nuværende A2 har fartpillot (højest sansynligt eftermonteret) og den yder lige så meget i ECO som i normal, eneste forskel er friløb og start/stop i ECO.
Måske det er uden betydning, Vi var en tur til grænsekiosken Tur retur 308km og her blev der tanket op dagen før og da vi kom retur resultatet 36,4km/L turen gik via hovedvejene med ca 84km/t (naturligvis med en del vare på hjemturen, svarende til 4 voksne i bilen)

Re: Chip samme effekt i ECO /Normal ?

: man 23. okt 2017 21:28
af 383CI
Altså, jeg tror det er lidt afhængigt af gearkassestyringen styringen og versionen hvor meget og hvor lidt der ændres i ECO
Der er "kun" et sæt maps i en Lupo motorstyring og de ændres alle sammen alt efter hvor grundig "man" er.
I A1èren er der vist parralle maps også, men de er jo netop paralle så de ændres idenittisk.

i ECO off køre den så direkte på maps i mototstyringen, eller det gør den også ellers, dog med begrænsninger fra gearkassestyringen derfor lavere ydelse.
Der ændres normaltvist ikke i gearkassestyringen, derfor fortsat begrænsninger i ECO.

Det passer også med at der er Lupoer der køre forskelligt efter remap fordi der er forskellige gearkassestyringer I og at de så igen adskiller sig fra A2èren fordi den har en anden (og eftersigende bedre) gearkassestyring, eller bare software i den om vi vil.

Overstående er kvalificerede formodninger bygget på grundlag af en lille smule erfaring med "remap"

Re: Chip samme effekt i ECO /Normal ?

: lør 28. okt 2017 12:49
af KMDTHY
Ej heller muligt at køre mere end 160 i ECO :ugeek: :ugeek: :D DEn er begrænset

Re: Chip samme effekt i ECO /Normal ?

: tirs 21. maj 2019 07:47
af nps1994
Det kan laves lige efter kundens ønsker. Jeg Kan sagtens give den samme effekt i både Eco og Normal. Men de fleste gange nøjes vi dog kun med at give den en anelse mere i ECO så den kan sejt række lidt mere og giver den fuld blæs i normal mode. Mvh Niels